Äntligen Fredag :D

Fredag Fredag Fredag hehe fan vad jag längtat!!!!


Sorry att jag inte hunnit skriva nått tänkte skriva i går men blev bara inte så.
Snart är det dags att göra sig i ordning för utgång i kväll med bästa Caroline , barnvakt är fixad så nu är det bara att korka upp :D


Har inte haft nått batteri på mobilen under hela dan så folk är galna haha men jag skiter i just nu känns det som haha, skönt att bara slippa haha.





Senaste dagarna har bestått av bara skräpmat haha :p och tro inte att vi orkade äta upp allt haha men så blir det när man e hungrig å skall beställa.


Ne nu är det dags för en dusch
seee ya

Tisdag

God morgon


Vaknar upp till blåst å regn . inget roligt alls hmm, funderar på att gå och träna men min kropp mår inte så bra just nu, hehe bra bortförklaring.

Kan det inte sluta blåsa så man kan sitta ut i alla fall lite, e jätte sugen på kaffe men upptäckte att det jag har nog inte räcker ens till en kopp hmm.

Det är tisdag så vi får se vad man ska hitta på i dag :D




Funderar starkt

På att kanske sova snart

Vart en okej dag, tiden har gått snabbt och jag har äntligen slängt i mig lite mat hihi så nu smög sig tröttheten på.
Äntligen har sommaren kommit, fast det har vart blåsigt i dag men jag har lyckats hålla mig ute nästan hela dagen, förutom de minuterna jag fastnade framför pokern på facebook hehe



Ne nu skall jag avsluta allt jag håller på med och nana

sov gott alla underbara <3



want you back


Kärleken är hård

Jag är bara jag


Kärleken är jävligt hård, får jag säga så?
Det gick absolut inte som jag ville denna gången men jag hoppas på mer, även fast jag är säker på att så kommer det inte bli, två olika åsikter , två olika sätt att tänka, hur kunde det sluta så här?

Vill egentligen bara säga att jag är lycklig , men så är inte fallet, vill inte sitta å ljuga, jag har ju bloggen för att skriva av mig.
Mina vänner säger det va nog bäst så här, varför?
Jag är kär ju , jag vill bara känna hans kropp mot min, höra hans röst , veta att han är min.
Som vanligt förstör jag allting , inget jag är förvånad över, men jag hade hoppats på så mycket jag ville bara detta, jag saknar han oerhört, men jag vet att det är lönlöst att försöka, han är bestämd.
Fan vad jag hatar när det blir så här , kan inte sova , kan inte äta, allt som snurrar i skallen är han, han , han , han å åter han.

Jag tycker inte synd om mig själv, det va mitt fel , jag borde tänkt lite och jag borde gjort saker annorlunda, jag borde inte ha lekt bättre än vad jag är, jag borde ha visat vem jag är på riktigt.

fuck va svårt allt blev helt plöttsligt.

Jag skulle göra allt för att få hålla om honom igen.

redy

Så nu va jag klar , så nu va det dags att dra sig neråt stan.

hoppas det blir mycket folk så man har något att göra men utifall att det inte blir det så har jag med mig en bok
Ego woman av Carolina gynning, tycker inte den är så bra men har ändå gett mig fasen på att läsa den.


Sovmorgon??? nej!!!

God morgon

Det blev en mysig kväll i går med film, vi påbörjade avatar lite men hann inte se klart den, och ingen sovmorgon blev det för mig heller , klockan ringde kl 8 å jag va jätte pigg men fick för mig att jag skulle ligga kvar och stäcka mig vilket resulterade i att jag somnade om i stället, så  nu har jag försovit mig, mamma ringde mig för en stund sen som tur va så jag fick en halvtimma extra på mig innan jag skall infinna mig i affären,
Snäll som jag är så skall jag hjälpa mamma i  affären på grund av brist på personal och dom tror det blir mycket folk.

Så nu skall jag hoppa in snabbt i dushen å slänga på mig kläderna.

see ya later

<3

långpromenad

sommar

Klockan är halv 7 och det är fortfarande otroligt varmt ute, va nyss ute och gick en härligt lång promenad med Rocky, något han verkligen uppskattade men trött blev han och när vi nu kom hem va det bara att dyka rakt ner i vattenskålen med hela nosen :P

Katten utmanar liver eller sina 9 liv kanske man skall säga, hon klättrar på balkongräcket och hoppar över till fönsterbrädan fram och tillbaka, att hon kan ramla ner har hon nog inte en tanke på, även fast hon ramlat ner en gång när hon va liten.





Väntar nu på att bebé ska komma hit å göra mig sällskap, för övrigt har jag otroligt tråkigt och jag är sugen på att gå ut i kväll men så blir det nog inte eftersom plånboken inte mår så bra efter gårdagens shopping.


Ha en underbar fredagskväll alla fina peoples


<3

<3

God morgon

Ser ut som vi hoppade över våren i år och sommaren började direkt, hoppas på att värmen håller i sig och att det inte blir regn som nyheterna utlovat i en vecka nu, ser ganska okej ut i dag men vi får se :P


tänkte lägga ut bilder på kläderna jag köpte i går för angelica har tjatat så mycket på att jag ska lägga ut den, ber om ursäkt för den dåliga kvaliten på bilderna men så får det va.


Bebisrosa tunika i 100 % linne från Almia 899 kr
tjocka leggins almia 599 kr

Bebisrosa almia

kofta från wico 599 kr

kofta wico


<3


My day

God morgon


Klockan är snart halv 12 och jag tänkte dra mig ner till gymmet snart, känner att jag är så himla seg bara, har inte haft ork att träna så mycket de senaste veckorna, men kanske beror på att jag hellre legat kvar i sängen jämte den underbara :D


Men i dag tänker jag ta mig i kragen och släpa mig ner.
Vädret håller på att bli bättre och i går va det så varmt att man nästan kunde gå ute i bikini.
Hoppas det blir så i dag med men det känns lite kallare och jag har hört att det skall börja regna, förvånar mig inte det är ju sverige.

Va och shoppade lite i går så skall ta bilder senare så ni får en liten titt :)

Ne nu skall jag slänga i mig nått att äta sen klä på mig
Ha en underbar dag.

Love to the end

So Happy


Hej hej
Jag har verkligen vart kass på att skriva de senaste veckorna men jag har haft mycket annat för mig och knappt suttit vid datorn, så om det är någon som bryr sig så ber jag hemskt mycket om ursäkt.

Ska se till att jag hinner skriva mer.

För övrigt mår jag super bra och är så himla lycklig tack vare världens bästa och underbaraste pojkvän, tror inte jag kan bli lyckligare :D Det är helt underbart

Jävligt rolig, Otroligt Snygg, Stark, Egen, Finast i världen


haha mer än så har jag nog inte att skriva

Lyckats få en tid på arbetsförmedlingen också så jag va där i går efter 3 månaders väntan, bestämt mig för att gå ut och jobba på heltid nu i stället för att vara halvt sjukskriven som va meningen, men jag känner att jag är redo och mår tillräckligt bra för att klara av det.

Super humör XD

God morgon :D

Somnade ungefär vid 4 i natt sen har jag vaknat varje timme , va inte ens trött, gick upp vid 10 för jag pallade inte ligga i sängen, tycker det va väldigt konstigt men jag kommer säkert känna av tröttheten senare i dag.

Tänkte jag skall gå och sola i dag , behöver färg :D ingen ide att bara sola en gång sen skita i det som jag brukar göra, sen kanske jag drar iväg till gymmet också får se vad som händer.


Vill bara rätta till en grej som jag skrev i går, jag skrev att jag skulle till Arlanda men det va helt fel, Landvetter skulle det stå och jag e ledsen för att det blev fel XD

Ha en trevlig dag :D

<3

Lipsill

God morgon.

Precis vaknat och känner mig väldigt utvilad efter att sovit största delen av helgen :) I dag blir det att städa upp det sista som jag inte hann med i går och sen åka till Arlanda och Hämta J :)

Satt och funderade på varför jag alltid lipar när jag läser tidningen hehe, så fort jag läser om nått hemskt som hänt med barn eller djur så börjar jag böla, fattar inte varför , jag känner ju inte dem. :S Konstigt hmm
Jag e känslig haha skall nog sluta läsa tidningarna för jag mår bara dåligt själv haha.

Läste just nu om en femårg Rottweiler som attackerade sin matte på en utställning, hemskt och jag började lipa direkt, men jag tycker synd om hunden , nått måste ju hänt den för att den efter 5 år skall gå till attack mot den som tar hand om den.

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article7098679.ab
Å jag kanske inte är frisk heller som tycker synd om en sån här hund, men jag vet att en hund skulle inte göra så här utan att något allvarligt har hänt innan.

:D

Dagens ord
Så länge du är övertygad om att det du gör har en mening, kan du ta dig igenom både rädsla och utmattning och ta nästa steg.


God morgon min vänner :D


Har nu sovit nästan 20 timmar, så himla skönt och jag behövde det :p
Nu ska jag ta och städa eftersom det känns som det är sand i hela lägenheten, även fast jag badade Rocky så försvann inte all sand :P

Tänkte lägga in lite bilder från denna månaden, ber om ursäkt för den dåliga kvaliten men som jag skrivit innan så tålde inte min mobil/kamera kaffe haha


Så här mysigt kan man ha :D


Alla samlade

Rocky och hans tjej Angel

Rocky är ledsen för att Angel tagit hans ben, men med respekt för kvinnor så tar han inte tillbaka det :D



skönt

Nu har jag vart å satt lite färg på mig själv, tycker det är så himla skönt och avslappnande att ligga i solariet faktiskt.
Nu återstår det bara att planera kvällen, stanna hemma eller gå ut?
hmm stort val att göra hehe


<3

Fredag

My day


Precis tatt mig en välförtjänt dusch nu, och håller på att tvätta :p

Vid 7tiden drar jag och Ines i väg till Solhuset för att få liter färg , hehe kan vi behöva.

Thats my day  =)



<3

Good days is coming

Goddagens :D i feel good to day
men det har ju sina anledningar också hahah.
I går va allt kaos, vaknade kl 9 i  morse och mådde lite bättre men somnade om eftersom jag inte tyckte det va någon ide att gå upp, Nu har jag vaknat och ska ut med hunden, det mesta känns lättare nu på grund av bra nyheter.

Som jag brukar säga allt löser sig med tiden.
Verkligen vart depp de senaste dagarna men nu hoppas jag att de ska försvinna

This is a good day :D

Nu ska jag ut med hunden sen städa upp här :D

Im so Happy =D

My night

Sitter just nu hemma ensam å slö , känner mig väldigt ensam, jag vet att jag inte är det, jag behöver itne vara det om jag inte vill. Men just nu känner jag att nått är fel, varför svarar du inte när jag ringer? varför svarar du inter på mina sms? var e du? ska jag behöva va orolig?
Känns som benen sviker och jag har inte lust att göra nått, har egentligen ingen lust att skriva heller men känner att jag måste.
Jag vill inte skriva när jag inte mår bra men ibland behöver man skriva av sig och det var väll därför jag skaffade denna bloggen? eller? Har inte haft nån lust att skriva på länge kanske för att allt känns så meningslöst just nu.
Sömnlösa nätter och en stor saknad efter din varma famn det är mitt liv just nu.
Vill bara dra härifrån men allt är så svårt.

I väntan på att du skall höra av dig så kommer jag nog inte få någon sömn i natt heller , det brukar bli så.
Hatar när jag känner så här, och när jag tänker alldeles för mycket, tankarna vill inte sluta snurra  och varje gång någon loggar in på msn så hoppar mitt hjärta men jag upptäcker bara besvikelse.

This is my night

<3

Trött

Dagens ord

Om du väntar tills du är säker på att det är rätt, kommer du förmodlingen inte att göra mycket av något


God morgon

Vaknade vid halv 11 i dag och fattar egentligen inte hur jag kan sova så mycket, i går somnade jag på dagen vid 4 och sov till kl 8 , sen somnade jag vid tolv, vaknade i och för sig vid 4 igen men somnade om relativt fort så jag har sovit drygt 13 timmar fattar inte det, och är fortfarande trött.
Men känner att jag är slut i både kropp och hjärna just nu, har inte sovit riktigt på hela veckan.
Det e så svårt att sova ensam , det e mitt största problem.


Vaknade nu för att det va tänkt att jag skulle dra mig ner till gymmet och träna men så blir det inte, Har nämligen fått ont i halsen så jag skippar nog träningen i dag, känner mig kass  när jag inte tränar och det kan nog va anledningen till att jag är så trött och sover dåligt. Min kropp behöver träna, inte för att jag skall gå ner i vikt eller nått sånt utan för att jag skall må bra och min kropp skall må bra.


Får hitta på nått annat upppiggande i dag i stället, kanske gå och sola?


lets see.

<3

Stranden :D

Hej hej


Tja hehe. händelserik dag i dag :D
Har nyss vart på stranden med ines och hennes underbara hund Angel och så klart min lilla bebis Rocky, inte för att han är så liten men ändå, där fick de springa runt i drygt en timme och det var första gången Angel badade :D

Kom hem för inte så längesen och badade Rocy direkt för att undvika massa sand i lägenheten, faktiskt första gången jag badar han här hemme, brukar göra det hos pappa o mamma, eftersom jag har badkar så det e svårt, men det gick jätte bra :D


Å nu har vi alla ätit både jag , katterna och Rocy.
Jag gjorde mig pasta med panerad lax, super gott :D


skulle gärna lagt ut en video på Rocky och Angel men vet inte hur man gör här, någon som vill hjälpa mig??

<3

En helt vanlig tråkig dag

God morgon alla underbara vackra människor.


Helt vanlig dag i dag, förutom att jag vaknade otroligt sent, vaknade nu vid halv ett, hate it.
Men sen somnade jag ju inte förens klockan 6 i morse heller :) .

Min bror kommer antagligen hem snart hoppas jag, mamma va nog påväg att köpa en biljett till honom om jag inte har fel, hoppas han kommer miss him.

Känner mig lite halvt depp i dag men det har sina orsaker, saknaden kan aldrig bli för stor om man kan säga så <3

För övrigt mår jag super bra.
Dagen kommer bestå av att snart köra mamma till jobbet, sedan städa lite, sen blir det träning i kväll, usch vad jag har latat mig med träningen, inte bra inte. Men känner mig inte tillräckligt frisk för att träna just nu egentligen på grund av min astma och allergi mot allt som kommer fram nu på våren.




Ne nu skall jag dricka upp mitt kaffe sen hoppa i kläderna och köra hem till mamma ,. see ya later


<3 Baby love you so much cant understand this <3




Glad? Lycklig ? Ledsen?

Dagens ord:
Man kan inte välja när och hur man ska dö. Det ända man kan bestämma är hur man skall leva.


God morgon alla underbara människor, jag vaknade i dag till en underbar röst , f*ck vad jag saknar alltså.
Ser ut som ett bombnedslag som inte sovti på en vecka och det kan nästan stämma faktiskt.
Inte somnat innan klockan 4 på snart en vecka.

Idag blir det att hänga upp sommargardiner antagligen om mamma kommer hit, hon e sen som vanligt, fick för mig att hon skulle va här på förmiddagen men jag hade fel.

Anledningen till at6t jag inte skrivit så mycket är för att så himla mycket privata saker har hänt som jag inte vill nämna här, med respekt för människor runt mig.
Men hoppas jag snart blir bättre på att uppdatera.

Vet fan inte hur jag mår längre, både bra och dåligt , jag borde må bra men saknaden gör så att jag mår dåligt.


Baby don't forget to remember me, i'll be there so remember me


Miss you my love

You are only mine

I am only yours my baby



Sorry för dålig uppdatering igen hahah, inte så bra på det här haha.
Nu har en ny vecka börjat, och jag känner att äntligen kan jag leva fritt igen :P.

Saknar min pojke så mycket hoppas vi ses snart baby, gör ont att sakna dig.


Du e nog det bästa som hänt mig love <3



Under veckan kommer inte hända ett skit, och helgen har vart lugn.
Tråkigt att sitta hemma just nu, vill iväg , flytta härifrån , till han.

Nemen vill bara åka någonstans just nu faktiskt, längtar till värmen.
finns inget kvar för mig i denna staden så det blir att flytta, vet bara inte vart ännu, kan inte bestämma mig, men spanien blir det nog ett par månader sen får vi se, ta en dag i taget.



Veckan har vart underbar

Har nog inte skrivit nått denna veckan, så ber om förlåtelse för det om ni ens bryr er :P

Har knappt vart hemma på hela veckan, men jag har haft det så himla underbart bra och roligt, och det finns bara en människa att tacka.

Hoppas alla hade roligt på valborg, själv blev det en lugnt kväll, som vi tillbringade hos en tattuerare. Kommer inte nämna några namn på grund av lite sura miner :p

I går blev det en lugn kväll,  va först hos mina föräldrar sen hälsade jag på lillsyrran lite :P.
Tänkte fixa mina naglar men tänkte att jag gör det i dag i stället, efter att jag tvättat.
Ja nu ska jag tvätta igen, hann ju inte tvätta allt sist :D


Vill bara tala om att jag mår så äckligt underbart bra :D
♥♥♥