Sanning eller påhitt?

Horoskop.

Läser nästan dagligen mitt horoskop, inte för att jag tror på det särskilt mycket men ibland kan det stämma så bra, dagens till exempel

Ditt horoskop för vecka 17

Detta är en tid då du känner att du står mitt i stormens öga. Du behöver experimentera med din livsstil, och arbeta med något som är både inspirerade och innovativt, men detta kommer i konflikt - som så ofta är fallet - med praktiskt krav i relationer.Din partner känner av ett helt annat tryck ; tålamodet tryter lätt och kommunikationen tenderar att gå i dödläge. på arbetet finns det alltjämt ett antal projekt som antingen måste hitta en slutgiltig lösning eller överges helt. Vad som än brinner i knutarna i ditt liv, så är du fast besluten att gå din egen väg hellre än att ge upp friheten du har kämpat så hårt för att uppnå.


Den sista meningen där stämde så mycket att jag nästan blev rädd :P
Jag har kämpat länge för att kunna leva så fritt som möjligt, kommer inte gå in på detaljer, men just nu står jag i ett val, att fortsätta leva på mina egna villkor eller att låta mig stängas in och leva för någon annan igen.


Jag har ett öga runt min hals som skall ta bort det onda, blev ganska rädd i går eftersom halva ögat sprack,, jag tror väldigt mycet på det här med onda ögat. Så antagligen är det något som skulle hänt mig men som ögat tog emot, jag har haft ögat i 20 år och det har aldrig gått sönder förut. Så nått måste det va och jag kan inte sluta tänka på det.
Så här ser det blå ögat ut sydd mot det onda ögat


Så här ser mitt ut

Så här sitter det i en guldlänk med ett hjärta som jag fick av min farmor (R.I.P), sitter även med ett annat hjärta i guld som vi får när vi föds.


På tal om att jag inte är skyddad mot onda saker längre , så hände en ganska stor grej i går, ni får skratta om ni vill.
Jag satt med en 2 liters cocacola i sängen, brukar köpa de stora flaskorna med hård plast, men denna va inte sådan, medans jag dricker så viker sig hela flaskan och vipps så hade jag ärligt talat 1 liter coca cola över hela datorn. stängde av den snabbt som fan och torkade, sen ringde jag en kompis å han sa jag skulle blåsa den med hårblåsen, men jag fattade inte att man skulle öppna datorn och blåsa i, så jag blåste på tagenterna och dom smälte, så nu sitter jag här med en kladdig och trög dator utan vissa tagenter, så om ni ser några bokstäver som fattas så beror det på det. Min vanliga tur.
Ps:  glöm inte att jag e blondin :P




Hårig fyrbent gärningsman


08:46. Borås. Polisen åker till Sjöboskolan på Nolhagagatan där en ruta är krossad. I lokalen upptäcks hårrester och det är troligt att en älg har varit inne i lokalerna. Älgen har även urinerat i lokalerna innan den tog
Haha lite kul att GT kan skoja till det lite mitt i allt det allvarliga :p


Sitter nu här igen, vilken datanörd jag är XD
Har antagligen blivit sjuk för det känns som min hals är uppblåst dsom en stor ballong.
Gick ut på balkongen och satte mig och blev så chockad av värmen som slog emot mig, nu är äntligen vintern över, men man började ju undra när det började snöa förra veckan haha.

Helgens bilder



Tjejkväll och pyjamas



Road trip



Söndag, trött lr pigg?

Helt nyvaken e jag , har bara slängt på mig lite kläder och ska dra iväg med Johanna till Mc donalds för att äta
Vet inte ens om jag fortfarande sover, om jag är pigg eller trött men det märker jag snart haahah




Åktur igen ;)

God kväll, god natt what ever.

Hej igen.

Nu har jag precis kommit hem igen efter att kört hem Angelica igen :p hahah det blir många åkturer för oss fram och tillbaka , men bara roligt, för fy fan va roligt jag har med den tjejen.
Tack gumman för en underbar Torsdag, Fredag och Lördag :D
Kommer lägga ut bilder senare som vi tog på våran lilla resa, men det får ni inte säga till Angelica, för det va strängt förbjudet :p hahaha


Sov gott nu eller festa lugnt alla människor vad ni än gör :p

Lördag

God morgon alla härliga människor.

Sitter nu här hemma med Angelica från Linköping igen :p hämtade upp henne i torsdags, och va meningen vi skulle åkt till Norge i går men vi pallade inte,
Blev en lugn kväll i går och vi la oss tidigt.
Idag ska vi iväg till min kära morfar som fyller år, sen blir det att köra upp till Linköping igen :p

Vart en skön kväll, och i kväll skall jag nog bara ta det lugnt

Lägger in lite bilder senare, just nu skall jag försöka hitta ett inlägg med ett par kilklackar som jag tänkt köpa, kommer bara inte ihåg namnet på affären så måste hitta inlägget som jag skrivit här där jag lagt ut en bild på dem, hjälp mig gärna, tror det skall vara ett par bruna skor som jag antagligen också skrivit att Angelica hade.

<3

Pictures

Vart skit dålig på att lägga in bilder,
men inte lika roligt nu när jag sabbat min kamera med kaffe och choklad så allt blir suddigt :(

Här får ni nått i alla fall som jag bjuder på :p



Blåsigt på balkongen

Macken på väg till Linköping, tycker dessa papperskorgarna är så himla fina , tycker inte ni det?

Kära morfar

Blommorna jag plockade i dag när jag och Rocky gick en långrunda :p
Tog dock lite längre tid att plocka blommorna eftersom Rocky tyckte det va kul att skvätta löv över mig och blommorna som jag höll på att plocka :p


Vårtecken?


Min ståtliga hund uppe på ett berg


Så vacker


Senaste inköpen, Gud va gott jag luktar nu ;)


<3

Ber Om Ursäkt

Dagens ord

Vi skulle bry oss mindre om vad andra tänker om oss, om vi insåg hur sällan de faktiskt gör det.




Godmorgon

Vill först och främst be om ursäkt till er som läser min blogg, tror inte det är så många men i alla fall.
Sorry att jag vart dålig på att uppdatera, men jag har haft mycket att gför a och sällan vart hemma, plus att jag känner inte för att sitta här och skriva skit , varför skriva om jag inte har något att skriva om??

Förlåt i alla fall. :D




Veckan har vart super bra om man kan säga så, Har egentligen inte gjort ett skit men det e ju det som är bra.
Har en del grejer att göra men dom tar jag nästa vecka har jag bestämt :P

Idag skulle jag hämtat Angelica, men ser ut som hon ligger sjuk så det blir nog inte så, får se vad jag skall hitta på i stället.
Hoppas hon kommer nästa vecka :D

Snart är det valborg Vad skall ni göra då?
Jag e uppbjuden till Linköping men vi får se vad som händer , känner att jag också börjar dra på mig nån sjukdom, men säkert bara min psykiskt störda skalle som spökar. ;)

Föresten som ni märkte med mitt Kaffe uppdrag så blev det ju inte så mycket av det, men om Ni har några ideer så skicka gärna en kommentar så skall vi se vad vi kan hitta på :P




Fr, vänster: Sara, Sandra,Diana,jag,Angelica

Saknar er alla tjejer :( Hoppas vi ses i spanien igen :P


Snö? Arbetsförmedlingen ?

Livet består inte av att ha bra kort på hand, utan av att spela dem man har väl.




God morgon

Vaknade för en timmesen men känner mig ändå ganska pigg, kollade ut genom fönstret och det har snöat!!!!
Snö!!! vafan tog våren vägen, igår såg jag ju snödroppar det är ju ett bevis på att våren e här, så varför snöar det??

Idag tänkte jag om jag pallar lyfta min feta röv från stolen jag sitter på och som jag kommer sitta på i ett x antal timmar framöver, så tänkte jag att jag skulle dra mig ner till arbetsförmedlingen och ta dem i örat lite, kontaktat dem hur många gånger som helst i väntan på ett möte men nehe dom har glömt mig, igen och igen.
>



Ne nu ska jag sätta mig och dricka mitt underbara kaffe

Ha en bra dag



<3

To night

Ikväll

Ikväll skall jag bara ta det lugnt, tänkte göra mig ett litet hemmaspa och bara koppla av :D
Va ganska längesen jag gjorde det , skall ta mig ett bad, lägga en ansiktsmask och fixa mina naglar, skall nog fixa brynen också om jag pallar :D

Men nu är det först dags att hämta mamma på jobbet :D

??

Sprang på mitt ex när jag va ute i går och gick, fan vilken blick jag fick.
Fattar ju att folk har suttit och snackat skit, det värsta va att vi faktiskt vart bra kompisar nu efter alla år.
Men innan man bestämmer sig för att hata en person så kan man ju faktiskt tänka på vad den andre personen ställt upp med och gjort , jag gjorde allt för att hjälpa denna killen, men vissa går bara inte att hjälpa.

Visst nu bryr jag mig inte särskillt mycket eftersom det gått så många år, och jag är jätte glad över att han faktiskt gått vidare, men varför vara ovänner?

Seg dag att vänta

Ge alla ditt öra men bara några få din röst




Godmorgon

Äntligen har jag tvätttid, fattar inte hur jag kan samla på mig så mycket tvätt, tvättar en gång i veckan drygt , men ändå har jag ungefär två stora tvättkassar fulla, inte direkt tvättkassar men kan inte för tillfället komma på vad det heter haha.

Hade tänkt att träna med mamma men hon har inte hört av sig i dag :s och ingen bil har jag heller får hoppas att det lilla tvättmedlet jag har räcker , trodde jag hade mer :(

Känns som en seg dag i dag, men jag har bestämt mig för att bara va hemma och ta det lugnt , pallar inte göra massa grejer hela tiden, men har i och för sig lust att gå och sola :P
Får se hur det blir :)


<3

Mormor Morfanr <3

Tjoo. :P

Har nu precis kommit hem från mormor och morfar , jag och mamma åkte dit en stund , va trevligt och roligt att träffa dom igen :p morfar blev väldigt intresserad av min nya mobil och satt å pillade med den en stund.

Innan skulle jag och mamma åka och handla städgrejer men i stället blev det massa bodylotion och balsam å shower som vi köpte :p  mamma råkade dock bytra ut sin shower mot min bodylotion får fixa det i morgon :p
Så nu har jag precis tagit mig en lång dusch och sen smörjat in mig med baby olja, det gör huden så himla mjuk :D

Ska nu glo på film, samma film som jag kollat på i 3 dagar men inte hunnit kolla färdigt på eftersom jag bara somnar haha :P


<3

Måndag

Dagens ord
Optimisten ser en möjlighet i varje problem. Pessimisten ser ett problem i varje möjlighet.


Måndag

Jaha då va det måndag igen då, nu e det bara 5 dagar kvar tills nästa helg :p
Blir nog Danmark då, men jag skall inte planera något, blir aldrig som man vill när man planerar.

I dag blir det e lugn dag ,skall städa lite efter helgens upptåg :p sen blir det att träna senare i kväll.

Lust att shoppa och tror jag skall gå in på HMs sida och kolla lite vad dom har :p

Ha en trevlig dag

<3

WHY?

Tell me what they know about my love

They dont know



Why cant only things be like they were
its not the same when I now loocking speak to he
I meaby chance but so have she
its like a prison and we cant just get free
I see her eyes the same ore lies
but then she brake me down and make all fellings die

I got a life on my own
I have to be on my own some times
I have to stand on my own two feets
and i know i tread her good

Why do we allways fight
I cant loock at you, I cant be with you to night
and I know this isnt right becouse i love you so
but i have to go alone

Why can only I for once just be
its not the same when I loock , speak to him
I meaby chance but so have he
Its like we loock this up and trough away to give
I see hes smile the same own smile
but then you daze me down and makes all feelings die

I got a life on my own
I have to be on my own some times
I have to stand on my own two feets
and i know i tread him good

Why do we allways fight
I cant loock at you, I cant be with you to night
and I know this isnt right becouse i love you so
but i have to go alone



Linköping

Fan vilken rolig helg :D

Hela helgen började med att jag tjatade som fan på Angelica att komma, efter träningen på fredagkväll åkte jag upp till Linköping för att hämta henne, va hemma nån gång vid 1 eller nått men somnade klockan 6 :D

Lördagen gick jag upp halv 10 för att dra iväg till uppvisningen på Tullbroskolan, behövde dock inte va där förens 1 halv 2 fick vi reda på, i alla fall va där en timme eller nått sen åkte jag hem till Angelica , som redan va vaken.
Vi stack in till stan en stund och sen tillbaka till Tulllbroskolan
Jag körde på för fullt på uppvisningen och allt gick skit bra.

Kvällen blev ganska lugn ,vi satt hemma hos nåra kompisar fram till 4 sen gick vi hem å däckade.

Idag har det vart kaos, vi hittade inga tågbiljetter , och folk som skkulle köra kunde inte så det blev att jag fick tanka bilen full och köra hem Angelica, eftersom hon har ett möte i morgon.

Hoppas dock hon kommer på torsdag igen :D


Tack Angelica för en underbar kväll, bara vi kan prata som vi gör :p babbla med andra ord :D


Nu skall jag sova

God natt
<3

Problem

Hoppas det fixar sig nu !!!

Vart stort problem med att få hit angelica , men nu verkar det ordna sig, men när det gäller saker jag gör så uppstår det nya problem hela tiden, väntar nu på ett sista samtal som talar om ifall jag skall hämta henne eller inte, hoppas verkligen alltså , pallar inte mer problem


Nu blir det i väg till träningen för genomgång
bye


BTW

Fick lite extra motion att springa i trappor när alla mina saker blåste ner från balkongen :p
roligt?
ne , bara lite

Tror hela området hörde mig skrika F*****N

Bara så ni vet :p

Underbart :D

Hemkommen
Efter ett härligt träningspass på Fitness Express.
Älskar det gymmet, dock var det mer folk i dag än vad det brukar va vid denna tiden, men kan ju va så att folk slutar skolan tidigare på grund av att det är fredag.
Tror dock jag tränade lite för mycket med tanke på att jag har 2 timmars träning i kväll också plus uppvisningen i morgon.
Hmm hur ska detta gå :D

Nu blir det kaffe och det här :D



Haha jag vet jag e inte nyttig, men lite gott måste man ha när man tränar så hårt :p

Dags för dagens timma på gymmet

Tja

Nu är det dags för att dra sig i väg till gymmet, hoppas på så lite folk som möjligt, brukar inte vara några problem eftersom alla antingen jobbar eller sover vid denna tiden :p


Träningskläderna på


Ikväll hoppas jag på att Angelica kommer hit, saknat henne som fasen så jag tänkte åka upp till linköping och hämta henne :p hoppas hoppas.

<3



WTF?????

Dagens ord:
Ett huvud utan bekymmer finns bara på en fågelskrämma
anonym


God Morgon

Klockan är nu halv 8 och jag har vart vaken en halvtimma nu, Rocky kom och väckte mig och ville gå ut, väldigt sällan han väcker mig så här tidigt. Men i alla fall så beror det antagligen på kycklingen som han fick av mamma i går, med annan vana så vet jag att han inte tål den , men mamma gav han ändå och dedt slutade i kaos här på morgonen.
Va tvungen att ringa och väcka mamma också för att hämnas lite på att jag inte fått någon sämn.
Så nu har jag precis satt i gång kaffekokaren och jag e ledsen för att jag inte har sol på balkongen, men den kommer väll vid 12 när jag inte är hemma :p




sola i skuggan

Dagens ord
"Livet består inte av att ha bra kort på hand, utan att spela dem man har väl"
Josh Billings



God morgon

Somnade runt 2 tiden i går så nu har jag sovit exakt 7 timmar, väldigt ovanligt haha, men mår bättre och är piggare om jag bara sover 5 timmar.

Hann tyvärr inte skriva i går kväll, kom hem sent från träningen och pallade inte sätta mig vid datorn, vi hade genomgång på uppvisningen och jag kommer säkert skämma ut mig till max som vanligt :p

I dag blir det först läkaren sen skall jag till gymmet med mamma, undrar hur det skall gå för min kropp är helt död.
Men skall träna mina kärlekshandtag som snart inte finns kvar :p Tycker dom är fina egentligen för man får en kvinnlig kropp när man har kärlekshandtag, men mina byxor protesterar så jag får göra något åt det :p .


Nu skall jag sätta mig ute på balkongen med en kopp kaffe och sola i skuggan
see ya

<3

tro , hopp ,kärlek

Hur blir jag hel igen efter att du tog sönder mig?

I still have my hope and i still belive , you cant take that away from me


God morgon om jag får säga så XD
Skall snart dra iväg och hämta mamma å köra henne till jobbet, sen blir det att städa lite, ser ut som fan här , sen blir det hårdträning inför uppvisningen på Lördag.
Så ser min dag ut.

Måste byta mina däck på bilen också , har bara en dag på mig, hann inte göra det i går, så nu ligger de i bilen å tar upp all plats.


<3

Otursdag

Tittut !!
Hej hej
Nu är jag hemma hos mamma , precis hämtat henne på jobbet , fattar inte hur hon pallar gå och jobba efter så hård träning , har vart ute i solen hela dan sköönt.
Hoppas jag bättrat på brännan lite efter solariet i går :p fett skönt va det att ligga där i alla fall, blir en omgång nästa vecka också så man inte är så vit när sommaren kommer :D

Har lyckats bra i dag även fast min mobil vart stendöd, kände i morse att jag skulle få otur i dag och det har jag haft, men det har inte påverkat mitt soliga humör.
Fick böter på bilen i morse och missade läkartiden så nån slags otur har slagit mig, men hoppas den försvinner.

Hade jag inte missat läkartiden så hade jag inte fått böter för jag fick det kl 10.10 å då skulle jag vart hos läkaren, fattar inte varför jag fick böter för jag har stått på samma plats i ett år nu.
jag har gjort det till min egen pakering om man kan säga så :p
alltså precis jämte pakeringarna vid lägenheten stoppar ju ingen trafik eller nått , bara det att den inte är makerad. men men bara att punga ut med pengarna så dom blir nöjda.
Visste inte att securitas satte böter hahahah.

ne nu skall jag in å äta upp mammas mat eftersom det skriker tomt när jag öppnar mitt eget skylskåp :p

<3

Gymdags

Nu blir det gymmet :p undrar hur det går för jag har sån jäkla träningsverk i benen hahaha , men skall sattsa på rumpan och magen i dag.

see ya

<3

Nice

God morgon!
skulle vart hos läkaren klockan 10 men i stället för att min klocka ringde halv 8 som jag hade ställt den på så ringde den 10 hmm, fick boka om det där besöket.
I alla fall har jag nu suttit ute på balkongen en timme i det fina vädret , mår super när det e så fint varmt och soligt.
Snart skall jag hoppa in i duschen och dra i väg till gymmet med mamma.
Känns som det blir en superdag.
Måste också byta däck på bilen får se om jag kan fixa det i dag.


resten av dagen får vi se vad som händer :p

<3

Ps

På tal om skor så måste jag bara tipsa om en sida som jag älskar.
Have2have heter den och jag har hittat mycket snyggt där, skall in där nu och leta upp nått snyggt som gör mina ben perfekta i vårvädret :p

Helt jävla underbar >>> My Life

Helt jävla underbart är det ända jag kan säga, solen skiner och mitt liv leker hahaha kan man säga så?
Ne men jag blir så glad när solen skiner och det är varmt ute, mitt liv börjar då, man kan ta sig från soffan som man har tillbringat hela vintern i och gå ut , utan att sätta på sig en stor hög med kläder.

Helt plötsligt känns det roligt att ta på sig sina fina högklackade även fast det inte är fest, kan tala om att jag tillbringade hela min skoltid i dessa högklackade skor och jag har så många att jag inte ens vet vilka jag har, sist jag räknade hade jag 23 stycken å det va förra sommaren, efter det har jag köpt nåra nya å tappat bort nåra så nu vet jag inte.

Men nu är det dags att ta fram dem , ställa dem snyggt i garderoben och bara ge dem nått tillfälle att få skina :p

Jag älskar högklackat, å så himla snygga ben man får!!!!!

Men nu när våren är här så måste jag köpa lite nya skor så ni måste hjälpa mig please vilka skall jag välja???


Jag kommer ju självklart inte köpa alla skor från denna affären , men den behöver ändå lite råd, här är de skorna jag skulle kunna tänka mig att köpa därifrån, snälla hjälp mig :p


All i ever wanted was doing see you smiling

Aha nu har jag precis kommit hem igen, vart hos mamma och tvättat bilen men hon tog över så jag sprutade vatten på henne, rätt blöt blev hon faktiskt :P sen fick jag en disktrasa i ansiktet så jag sprutade ännu mer vatten på henne XD.

E ganska trött så jag tror det blir tv och sängen nu


God natt

( Miss your smile baby)

Måste ha!!!


Kläder jag måste ha till våren

Skogsvandring ;)

Så här har min dag sätt ut än så länge :p


Kaffe på balkongen och som vanligt kan det inte hålla sig i koppen :p

Nyvaken å trött


Sen gick vi ut i skogen på jakt efter vårtecken

Hittade inga blommor som jag sökte efter men hittade detta :p är det tillräckligt för att vara ett vårtecken?


<3

God morgon

Har sovit jätte länge nu men e fortfarande trött, somnade i går vid 7 tiden nångång och vakande halv 10 sen somnade jag vid 1 igen och vaknade kl 12, lite länge skulle jag tror :p

Vaknade i alla fall med en fet huvudvärk och nackspärr, undrar hur jag sovit men ser nästan ut som jag sovit halvsittandes med tanke på hur mina kuddar ligger :p

Idag blir det att städa och att träna lite senare, vet bara inte vilken tid ännu.
å det känns som sommar ute just nu :D jätte varmt :D


Underbart

God morgon hade jag tänkt säga men det är ju kväll.
Vaknade för en liten stundsen av att mamma pratade med mig, kopplade inte att hon hade kommit tillbaka efter att hon gick för några timmarsen, och jag ville inte alls erkänna att jag sovit, fick för mig att jag fortfarande kollade på film :p

Provet gick ganska bra i dag och tiden gick snabbt, trodde det skulle va skitjobbigt att sitta i 8 timmar men det gick så himla snabbt, borde haft längre tid tycker jag.

Nu skall jag kolla på tv sen gå å lägga mig i min varma säng igen.

Ha en trevlig lördagskväll alla underbara människor.

Soon

Så nu skall jag dra iväg mig om ungefär en halvtimma, mamma borde varit här nu för att hämta Rocky men inte en skymt av henne har jag sätt.
Så här ser jag ut i dag :p

Dålig bild med dåligt ljus




Wish me good luck :p

Provdag

Tja. Klockan är just nu 7 och om en timme skall jag iväg för att göra högskoleprovet.
Har inte förberett mig å det går säkert lika bra som det brukar på prov för mig dvs åt helvete, men lite hopp måste man ha :P
Nu skall jag studsa in i duschen , å göra mig i ordning.


<3

Im not the type

Im not the typ to get my heart broken, im not the typ to get upset and cry, couse i never leave my heart open, never hurts me to say goobye.
</3



Vaknade för ungefär en timmesen. snart dax att ta ner tvätten och slänga in ett par maskiner, sen blir det direkt iväg till Fitness express (gymmet) och träna lite.

somnade klockan 4 i natt, fattar inte varför jag inte sover, gick ju och la mig kl 11, men jag har i alla fall inga problem att gå upp. Hade satt klockan på 11 men jag vaknade 20 i.


<3



Sova??

Inte kunnat sova ännu även fast jag gick och la mig vid 11 hmm...
Nu vill jag sova !!

Not Cool

Funderar på att gå och lägga mig snart, men även fast huvudet dunkar av trötthet så lyser sömnen med sin frånvaro.
Tänkte sova innan men fastnade i telefon i stället och sen va det dax att hämta mamma på jobbet.
Men jag skall nog ta och bädda rent sen krypa ner och försöka somna.


Tittade nyss på Nyheterna där de pratade om ett larm för man som va i obalans va kapabel att göra illa sig själv och sin familj.
När polisen bestämde sig för att gå in i huset så gick de in i fel hus, i det huset möttes en tolvårig pojke av typ 50 poliser med k-pistar som skrek ner på marken och visa händerna, snacka om misstag.
Familjen i det andra huset dog bland annat en 7 årig pojke som dog på väg till sjukhuset.
Tragiskt tycker jag, och så himla fel polisen kan ha ibland.
sorgligt :(



Brinnande sophus

Nu har jag haft mig en härlig tid på gymmet med min kära mamma, körde därefter till Fabo eftersom min hyra inte dragits, så jag fick senare åka till banken och betala det, så nu e det gjort.
Körde hem till pappa och åt lite och tänkte glo lite på tv men kände mig så himla trött så jag fick köra hem, somnade vid 6 tiden i morse så det blev inte mycket sömn innan jag va tvungen att gå upp igen.

Någon jävel har bränt ner sophuset på gården och skrivit black cobra med ä .
tufft ( NOT) , nu har jag ingenstans att slänga soporna.
Roligt i alla fall att hela lägenheten blinkade blått klockan 3 i natt men alla polisbilar och brankåren.

Frågade Fabo när jag kan få ny lägenhet eftersom jag söker, och hon sa ett år , SHIIIIT , ETT ÅR!!!!!
Då bor jag knappast i Sverige längre skall jag tala om!!!!

BTW: mitt kaffe luktar kattpiss, skall nog hålla mig undan från det!!!!!!


(Lite sena bilder från påskhelgen)
Min kära bror börjar dagen med en öl

Jag i inte mitt bästa skick :p

Min hund älskar min bror :)


<3

Im Happy

Dagen började dåligt och jag har vart grinig hela dan , men kvällen är bra , är mycket gladare nu , mina problem är lösta och livet leker :p

Har även fixat min blogg lite, inte exakt som jag vill ha den men nu ser den inte ut som skit i alla fall, skall bara ta och utforsta htlm koderna lite mer å palla gå egenom allt så skall allt nog blir bra, tur att jag har en bror som kan allt detta i huvudet.

But the way
Im so happy right now !!!



<3

Förstört

Okej nu har jag sabbat bloggen igen, i hopp om att fixa den gav jag mig på koderna men ni ser ju hur det blev, vart e min header?????

Ps

Min blogg verkar fixat sig, den är fortfarande inte som jag vill ha den men mycket bättre nu, gav upp hoppet i går om att fixa den.

Fruktansvärd dag !!!

Men vet inte varför, känner mig så fruktansvärt nere bara.
Johanna har vart här och jag har hållt i min städnoja och städat hela toaletten.

Har sovit till klockan 1 i dag men gick i och för sig och la mig klockan 6 i morse, va hos johanna till 5 i natt och höll henne sällskap. Eller hon höll mig sällskap rättare sagt :p


Timmar.......

Har nu suttit och försökt ändra allt, men min stilmall ändras inte jag blir knäckt och förbannad.
Pallar inte med den här skit bloggen mer.....
Fan va jag hatar denna bloggen snälla någon vad skall jag göra? spelar ingen roll vad jag gör den ändras inte :(

Varför?????

Snälla kan nån hjälpa mig???
Jag har fixat allt i stilmallen som jag ska och när jag förhandsgranskar så ser allt perfekt ut , och jag har sparat , men när jag sen skall kolla på min blogg så ser den ut som jag hade den innan. Vad skall jag göra????
Blir galen

gaaaaaaah

Försöker göra om min blogg, ja ni ser ju hur den ser ut, har gjort en helt ny stilmall och har gjort allt exakt som jag ska men den ändras ju faaaaan inte, fan va arg jag blir !!!!!!

Depp

Tycker min blogg ser så tråkig ut så det är inte kul att skriva längre, känns som mitt liv är så tråkigt det bara kan bli nu.
På lördag skall jag göra högskoleprovet och känns som det kommer gå skitdåligt :(

Har äntligen fått en madrass till sängen så nu slipper jag känna fjädrarna i ryggen, har inte den vanliga madrassen som e till eftersom den är av skumgummi och jag tål inte det så jag skippade den, sen har jag fått lite utemöbler till min balkong, skall bara palla gå ner till bilen och hämta upp allt.

för övrigt så blir det en dag av städande och pillande, har inget annat vettigt för mig , allt känns så fucking depp i dag.

kanske beror på att det regnar, jag brukar bli så här då.

Vad du vill

Vad ska jag göra vilken väg skall jag gå??
Vad vill jag med mitt liv? Vill jag leva i den världen ?
mina frågor är många men svaren är få , hur mkt jag än tänker så kommer jag inte till slut.

Mitt liv förändrades för 2 årsen det kommer aldrig bli samma igen, friheten togs ifrån mig , jag kan leva med det, men ansiktet glömmer jag aldrig, jag glömmer aldrig de svarta hatfulla ögonen som skrämmer mig i mina drömmar om nätterna.
Jag vet inte ifall det hatet kan komma fram igen eller ifall allt verkligen skulle bli bra.

Jag ber om ett svar, en väg att gå , en väg utan minor att trampa på, jag vet att det är omöjligt för vilken väg jag än tar så blir jag testad och måste trampa på en mina för att inse vad jag har och för att välja det rätta.

Kan det bli som i mina drömmar? kan det bli så underbart som jag vill ha det?
Jag måste få veta.
Jag ber om förlåtelse och ett tecken.
Gud förlät mig men kommer du någonsin göra det?
eller tänker du på gamla tider, på vad jag gjorde , kommer hatet krypa fram igen inom dig?
eller har du gått vidare?

Om nätterna kommer mardrömmarna och rädslan krypande ,, jag känner mitt hjärta dras ut ur kroppen och jag känner händerna runt min hals som säger dö....
har du förlåtit mig, har du gått vidare? eller ligger hämden och vilar i ditt hjärta???
jag vill ha svar.

Jag tror på gud och att han kommer hjälpa mig, bara jag har honom kvar i mitt hjärta, jag vet att jag inte skall vara rädd för något men ända rädslan jag har är ovissheten, bara gud vet vad som kommer hända, jag litar på gud men jag litar inte på människorna.


Tillslut måste jag tänka att allt kommer bli bra

INSHALLAH

Rosor är röda violer är blå kärlek är ett helvete att förstå

1, Jag gick förbi dig på stan såg ut som du va glad, du gick med din nya som jag tror du har
och du såg mig nog innan jag vek av, försökte spela cool, som att allting va normalt
men i själva verket e jag kvar i mitt skal å ja vill tränga ut dig men du kommer tillbaks så klart,
I mitt sagoland så tar du mej i hand igen, de e inga mer bråk och gråt där är vi sams igen
å dom spelar våran låt som i spanien, vi tar av oss våra skor å vi tar oss en liten dans till den
men när jag vaknar upp så saknar jag ditt ansikte, tänker på den dan du stack från mej de bara fanns inte
varför kan jag inte bara ta och glömma dig, varför kommer du tillbaks i mina drömmar säg
I natt tänker jag på när vi gjorde våran söndagsgrej, hur blir jag hel igen efter du tog sönder mig
jag tömmer mig över dom ackorden som jag lagt låten, pianot spelar ända tills det blir kålsvart
å låter stråkarna ta oss iväg till vår plats
Kan inte släppa dig det enda som jag tänker är att
refr: En gång i tiden va du min, men nu är du bara en dröm
jag ser oss ibland i mitt sagoland där vi ses och umgås en stund,
men jag vaknar upp i min ensamhet i vårt så kallade rum
vill bara somna om igen och vakna upp i min dröm.
2, De va ett tagsen vi sågs, har knappt tänkt på men för två årsen va det vi,
jag gav dig en låt, skrev en melodi, du grät för att den va fin, du förlät mig innuti
vi va en enhet vi va singular
förenas på en vinterdag
allt jag minns finns kvar innom mig och det brinner svagt
det kommer nog alltid va så för allt jag har påminner mig om dig och det känns
vill inte sälja sängen men älsling jag skäms,
när nån annan ligger i den det blir så fel men jag måste gå vidare för egen del
det va mitt egna fel borde gett mer ,
men det är lätt att va efterklok lätt att se i backspegeln och skilja rätt från fel
jag måste bara släppa dig innan det växer mer
men i drömmen e det vi mot dom vi va lyckliga som vin å sång,
ser oss dansa till en solnedgång
men när jag vaknar är det tomt innombords vill bara somna om
refr: En gång i tiden va du min, men nu är du bara en dröm
jag ser oss ibland i mitt sagoland där vi ses och umgås en stund,
men jag vaknar upp i min ensamhet i vårt så kallade rum
vill bara somna om igen och vakna upp i min dröm.
En gång i tiden va du min, men nu är du bara en dröm
jag ser oss ibland i mitt sagoland där vi ses och umgås en stund,
men jag vaknar upp i min ensamhet i vårt så kallade rum
vill bara somna om igen och vakna upp i min dröm.
1, Jag gick förbi dig på stan såg ut som du va glad, du gick med din nya som jag tror du har
och du såg mig nog innan jag vek av, försökte spela cool, som att allting va normalt
men i själva verket e jag kvar i mitt skal å ja vill tränga ut dig men du kommer tillbaks så klart,
I mitt sagoland så tar du mej i hand igen, de e inga mer bråk och gråt där är vi sams igen
å dom spelar våran låt som i spanien, vi tar av oss våra skor å vi tar oss en liten dans till den
men när jag vaknar upp så saknar jag ditt ansikte, tänker på den dan du stack från mej de bara fanns inte
varför kan jag inte bara ta och glömma dig, varför kommer du tillbaks i mina drömmar säg

I natt tänker jag på när vi gjorde våran söndagsgrej, hur blir jag hel igen efter du tog sönder mig
jag tömmer mig över dom ackorden som jag lagt låten, pianot spelar ända tills det blir kålsvart
å låter stråkarna ta oss iväg till vår plats
Kan inte släppa dig det enda som jag tänker är att

refr: En gång i tiden va du min, men nu är du bara en dröm
jag ser oss ibland i mitt sagoland där vi ses och umgås en stund,
men jag vaknar upp i min ensamhet i vårt så kallade rum
vill bara somna om igen och vakna upp i min dröm.

2, De va ett tagsen vi sågs, har knappt tänkt på men för två årsen va det vi,
jag gav dig en låt, skrev en melodi, du grät för att den va fin, du förlät mig innuti
vi va en enhet vi va singular
förenas på en vinterdag
allt jag minns finns kvar innom mig och det brinner svagt
det kommer nog alltid va så för allt jag har påminner mig om dig och det känns
vill inte sälja sängen men älsling jag skäms,
när nån annan ligger i den det blir så fel men jag måste gå vidare för egen del
det va mitt egna fel borde gett mer ,
men det är lätt att va efterklok lätt att se i backspegeln och skilja rätt från fel
jag måste bara släppa dig innan det växer mer
men i drömmen e det vi mot dom vi va lyckliga som vin å sång,
ser oss dansa till en solnedgång
men när jag vaknar är det tomt innombords vill bara somna om


refr: En gång i tiden va du min, men nu är du bara en dröm
jag ser oss ibland i mitt sagoland där vi ses och umgås en stund,
men jag vaknar upp i min ensamhet i vårt så kallade rum
vill bara somna om igen och vakna upp i min dröm.

En gång i tiden va du min, men nu är du bara en dröm
jag ser oss ibland i mitt sagoland där vi ses och umgås en stund,
men jag vaknar upp i min ensamhet i vårt så kallade rum
vill bara somna om igen och vakna upp i min dröm.

Tankefull kväll

Att hålla inne med sina känslor för att inte bli sårad kan va bra, men att förneka sina känslor det funkar inte, ditt hjärta ljuger aldrig.

Tankarna i kväll bara springer iväg, vet inte vilket val jag skall göra, kan inte förneka mitt hjärta.
Känns som jag lever i ett fängelse just nu, vad fan gör jag här???
Varför sticker jag bara inte härifrån? jo för allt är så förbannat komplicerat och jag orkar egentligen inte bry mig.
Skulle behöva semester just nu och det ser ut som att jag åker ner till tjejerna från england och spenderar sommaren med dem i spanien.




Knocks You Down

Love hurts , all I can say.

Fett seg i dag, har ont i huvudet, och är irriterad på allt.
Man talar sanning men folk tror inte på en, är det så ovanligt att man talar sanning och inte ljuger nu för tiden? , bara för att jag bryter ett mönster, eller är med någon så jag inte gör grejer som jag brukar så ljuger jag.
Palla sitta och förklara mig, jag vet vad jag gjort och inte gjort och störst av allt GUD vet och han vet att både jag och mitt hjärta talar sanning.

Blir Galen

Sitter hemma hos mamma och pappa , har precis ätit påskmiddag gott :)
Håller på att bli galen på denna bloggen, försökt fixa min header men det blir ju inte alls bra, det blir inte alls som jag vill, den e för liten men när jag förstorar den så blir den istället dubbel.

blir snart galen på det här.....

God Morgon livet :)

God Morgon och glad påsk allihop, jag firar inte själv påsk men skall nog ändå hem till mina föräldrar och äta lite :p Min bror skulle antagligen komma hem i dag så det blir kul :p.

Solen skiner som det gör varje påskafton, vilket gör att jag är på superhumör :p

Tänkte plocka i ordning lite och diska efter gårdagen sen får jag se hur resten av dagen blir.


Bilder från min balkong


Så här blev mina blommor :)


Nisse njuter av det fina vädret :p undrar vad han just såg ovanför balkongsdörren :p


<3

Mysfredag Med Bästa Tjejen

Är just nu med Johanna, vi bestämde oss för att åka till coop och köpa lite gott, så det blev chips, frukt och så klart mat :p snabbmat :D


Ikväll blir det lugnt och vi skall bara slappa I LOVE IT



Vackraste och underbaraste tjejen ever :)


Data nörd :p :p :p


Detta kommer jag äta i dag :)


Och detta skall Johanna stoppa i sig , fast hon har redan börjat :p


Har inte ätit på hela dagen så nu e jag hungrig :p


<3

Sömnlös

Fattar inte varför jag har så svårt att somna, jag vill sova men ligger mest och vänder och vrider på mig, saknar min pojke :(

Har i alla fall kollat lite på film, och tittade nyss klar på Red line, den va jätte bra och passade mig perfekt i smaken  , eftersom jag älskar bilar och race :p

tänkte glo på nån seg film nu som inte pumpar upp pulsen så att jag kan somna, för vad jag kan säga så pumpade verkligen den filmen upp min puls och jag kunde inte slita blicken från den , snacka om bra film :p



Hopp, Tro och Mod

[3:139] Tappa inte modet och glöm er sorg! Står ni fasta i tron kommer ni att vinna överhanden.

Vårens bilder :)

Vackraste blomman som finns :p
Sist men inte minst den den misslyckade påskliljan :p

Vår, Gröna fingrar, Påsk

Nu känner jag verkligen att våren håller på att komma, på Lördag är det påslafton, och jag har köpt in lite påskliljor, har även köpt penseer tror dom heter så hahha, så jag har nu planterat allt :p lite svårt att plantera påskliljorna som har så stora lökar :p Men är ganska nöjd med det andra.
Har även köpt mig en orkidé :) i love this flower.

Lägger in bilder lite senare om det funkar att få in dem på datorn denna gången :p


Fråga:
Vad har ni gjort för att få påskkänslan att komma fram???