weeeeeeeei

Ja nu har jag äntligen beställt en dator , blev en svart hp. Den kommer inom 7 dagar så äntligen har jag nått att göra :p ha en underbar dag alla små läsare

happy day

Hej hopp alla glada människor. Min dag har varit fantastisk, Jag har firat bayram med seynab och hennes familj och Johanna. Hade jätte roligt, tack tjejer för ni lyser upp mina mörkaste dagar.
hoppas du älskling hade en underbar dag.

Som ni ser så har jag ändrat utseendet på min blogg, min bror fick lite fria händer. Men den skall fixas ytterligare när det finns lite mera tid.


AID MOBURAK alla firande av denne dag!!!!

Som vanligt så har jag inget internet i lägenheten längre, det funkar bara lite då och då, skall beställa en ny dator med internet så snart som möjligt och då hoppas jag att jag får skriva lite mer.

ha en underbar fredag alla glada skattebetalare!!!!



god morgon mitt på dagen

som ni vet så brukade jag vara en ganska morgon pigg människa , men nu det senaste har ja sovit till klockan 2 varje dag, fattar inte det det förstör hela min dag.
I går va Johanna här vi käkade pizza och bara glodde på tv, jag fixade dessutom mina naglar skit fint, förutom att jag råkade slå handen i väggen och bröt en nagel i natt fasen, men ska fixa den nu.

tänkte jag skulle lägga upp lite bilder från den senaste månaden ;P



vindruvor från pappas odling


en vacker dag :p


saknar dig quila.


en av många humrar pappa fångat i år


hahah hittade denna på ica maxi när vi va i skåne tyckte den va lite rolig hahah


johanna fotade mig när jag va på träningen :p

jag och johanna lagade lasagne med världens goaste sallad

uppdukat för middag 
 
dagens naglar, dock omålade så dom e inte riktigt klara ännu

så här ser förpackningen ut med den nagelförlängning jag kör på
man kan köpa den på ullared för 89 kr




Ha en bra dag skriver säkert senare kram

xxx

Hej hej

haha det har verkligen varit lång tid mellan inläggen nu men jag kan inte hjälpa det. Saknar min man men försöker hålla mig sysselsatt så mycket som möjligt, snart så ses vi älskling.

Idag kom johanna och väckte mig , hon har bestämt sig för att bli muslim wihoo!!! skit ra så i dag va vi på bibloteket och lånade böcker om islam, tänkte jag skulle läsa lite mer om det det finns alltid nya saker att lära sig.
A å vet ni vad, snart är det jul , men jag ska fan inte fira det. Förra året va katastrof och så länge älsklingen inte är här så skall jag inte fira det.

måste köpa en dator. Just nu sitter jag på johannas dator , hon tog med den hit skönt :p men nu försvann hon , hon skulle bara träffa sin älsk sen kommer hon igen. I kväll ska vi käka pizza och bara sitta och glo faktiskt. få se hur dramatiskt det kan bli :p

men men hoppas jag snart får en dator, hade ju beställt en men fick bara ett bredband och ingen dator fan va lurad jag kände mig så nu skall jag i stället köpa en kontant.


aja ha en skön lördag vi hörs snart INSHALLAH

long time ago

nu va det riktigt längesedan jag skrev, har ingen dator just nu för den pajade men har beställt en ny så den kommer om 3 veckor fy fan nästan en månad. men mitt beroende av att sitta vid internet har avtagit och denna månaden har jag bara suttit här två gånger haha roligt.. men nu vet ni varför jag inte skriver så vi hörs när jag fått min dator ha det bäst