skära sönder sig?

lillasyster?
varför gör du så här mot dig själv? mot oss i din närhet? förstår du inte vad du gör?

varför händer det här när mitt liv är som bäst ..''? alltid något problem att tänka på ..förlåt syster ifall jag inte haft tillräckligt med tid till dig men det har vart så mkt nu.. snälla du sabba inte ditt liv.

jag va som du syster men jag kom på att det faktiskt är värt att leva sitt liv , du kan inte bara försvinna du har många år kvar, sabba inte chansen som du fått , du har den jobbiga tiden nu sen kommer det roliga då det bra är roligt hela tiden,

vad är det som händer med alla tjejer som precis börjat tonåren'? är det meningen att hälften skall må så dåligt att dom tar livet av sig? det har blivit ett mode att ta livet av sig inte bara att skära sig i armarna utan att verkligen fullfölja sakerna tills dom inte finns längre.
jag klarade mig igenom det då kan väll resten göra det också , varför mår alla så dåligt nu för tiden?
det måste finnas en förklaring till varför. eller är det bara som dom lådsas för att få uppmärksamhet . sen vet jag att det finns folk som verkligen mår så dåligt att dom inte vill finnas längre men dom flesta utav dessa bygger upp en fasad för att ingen skall veta att dom mår dåligt så gjorde jag. men resten som skär sönder armar och ansikten och går i linne bara för att vissa att dom mår dåligt , varför vill man visa det? varför vill man förstöra sin kropp och sin framtid genom att skära sönder sig?


fattar ni inte att det inte bara är ni som mår dåligt vi i eran närhet mår bara sämre och sämre ju mer ni skär er snälla sluta upp med det här...snälla tänk på era familjer

folk säger att bara för att man är emo så måste man skära sig vem fan har kommit på det? den personen kommer jag att vrida nacken av.

min lillasyster är emo och hon skär sig..skär hon sig bara för att det är ett mode eller mår hon faktiskt så dåligt som hon påstår? jag vet inte längre innan trode jag att det var för att hon mår dåligt men vafan skall man tro när man läser hallandsnyheter och ser att folk skriver in att ifall man är emo så är det också ett mode att skära sig vafan e det för värld ? vafan tänker ni som tror på detta ?.. det kan inte vara ett mode att förstöra och skada sin kropp. jag blir så j*vla förbannad när jag läser det här ..varför? jo för att det är inte sant det kan inte vara ett mode,,, vad skulle jag bry mig om det för jag skär ju mig inte och jag är inte emo så varför skulle jag bry mig? jo för att min syster är emo och hon skär sig.

det finns inget som säger att det är mode att skära sig!! det finns inget som säger att det är mode att ta livet av sig. när skall ni fatta det?
det finns inget som säger att i fall man har en viss stil så måste man vara lika dan som de andra med samma stil, bull shit.


var bara er själva och försök förstå att det är faktiskt värt att fortsätta leva, det kommer så många fina stunder som ni tjejer och killar inte har funnit när ni bara är 13 år. hela livet finns framför er.

image3


finns ingen finare själ än min syster

finns ingen finare själ än min syster
den sötaste

min kise sötast

min kise sötast

kan man bli sötare?

Välkommen till min nya blogg!